Sebastian Vettel & Mark Webber


Szurkolóink lehetőséget kapnak, hogy rajta legyenek Seb és Mark autóján a Brit Nagydíjon – és mindezt a Wings For Life (Szárnyakat az életért) alapítvány támogatásáért cserébe kapják.

Ha adakozol, a te – szeretteid, kisbabád, házi kedvenced vagy öcséd – fényképe szerepelhet a különleges díszítésű RB8-okon, és támogatod a jótékonysági szervezetet, amely a gerincvelősérültek gyógyításáért küzd.

Ahhoz, hogy Silverstone-ban támogathass bennünket, nem kell mást tenned, mint a facesforcharity.com oldalon feltölteni egy fotót, 15 eurót adományozni, és készen is állsz a versenyre. A Red Bull Racing minden beérkezett adományért ugyanakkora összeget ajánl fel, az adományok 100%-a pedig közvetlenül a Wings for Life gerincvelő-sérüléssel kapcsolatos kutatási projektjeit támogatja majd világszerte.
Mindkét pilótánk a Wings For Life elkötelezett támogatója, és alig várják, hogy veled együtt léphessenek pályára.

Mark így nyilatkozott: „Remélem, a lehető legtöbb ember vesz részt ebben a csodálatos kezdeményezésben. Akárkit is szeretnél látni az autóinkon – az anyukádat vagy a kutyádat – mindegy, csak tölts fel egy fotót, és csatlakozz hozzánk.”

Sebastian hozzátette: „Nagyszerű lehetőség a szurkolók számára, hogy csatlakozzanak Markhoz, hozzám és a csapathoz a Brit Nagydíjon, és a történelem részeseivé váljanak, miközben egy fantasztikus jótékonysági szervezetet támogatnak. Tehát látogass el most a facesforcharity.com oldalra, és csatlakozz hozzánk az idei versenyen.”

És ha a RB8-asokon való megjelenés és egy nagyszerű ügy támogatása nem lenne elegendő ok a részvételre, minden adakozó sorsoláson vesz részt, amelyen hétvégi jegyeket nyerhet a Brit Nagydíjra, továbbá látogatást a silverstone-i istállóba és a Red Bull Racing garázsába.

Részletek awww.facesforcharity.com oldalon!

Cikk részletek